Jyri – Veturi, Kouvola

Jyri – Veturi, Kouvola

Jyri hyppäsi Arnolds-yrittäjän saappaisiin syksyllä 2012. Jyrin kahvila on toiminut Kouvolan Veturissa siitä asti, kun kauppakeskus avasi ovensa. Veturi on tuntunut yrittäjästä oikealta, omalta paikalta alusta alkaen. Kahvilassa voi aistia iloisen ja välittömän tunnelman. Siellä vieraillessaan asiakkaan mukaan tarttuu herkkujen lisäksi myös hymy.

Ennen Arnolds-yrittäjyyttä Jyri toimi urheilun parissa. Vireän urheilukaupungin asukki tituleeraakin itseään aktiiviseksi katsomofaniksi ja ahkeraksi paikallisseurojen penkkien kuluttajaksi. Jyri onkin pienten yhteistöiden avulla onnistunut tuomaan yhteen sydäntään lähellä olevan urheilun ja herkullisen työnsä.

Kouvolan oma kasvatti astui aikoinaan työelämään jo varhain mopoiässä kesätyön kautta. Työt olivat osa nuoren elämää opiskelujen ja harrastusten ohella. Yrittäjäperheen lapsena myös Jyri oli aina ollut kiinnostunut yrittäjyydestä. Ja kun päätös yrittäjäksi ryhtymisestä varmistui, tuntui Arnolds ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Nuoren yrittäjän menestystarina sai alkaa.

Haluan Arnolds-yrittäjäksi!

Lue lisää yrittäjätarinoita: