Arnolds-
yrittäjäksi

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju, Arnolds, aloitti toimintansa vuonna 1991. Nykyään Arnoldseja on kolmisenkymmentä ja ketju on tutkitusti vuodesta toiseen maamme tunnetuin. Kahvilamme sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla.

Toimimme sataprosenttisesti franchisingperiaatteella eli jokaista kahvilaa luotsaa itsenäinen yrittäjä. Arnolds on Vuoden Franchisingketju 1999 ja 2011.

Haluan Arnolds-yrittäjäksi!

Jatkuva tuki ja koulutus

Arnolds-yrittäjänä vastaat kaikista kahvilasi liiketoiminnoista, myös alkuinvestoinneista. Vastavuoroisesti saat käyttöösi toimipisteen, herkulliset tuotteet, tunnetun ketjun edut ja tuen menestyksen rakentamiseen sekä koulutuksen kaikkiin työtehtäviin.

Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta yrittäjyydestä, yhteistyökykysi ja asenteesi merkitsevät enemmän. Aito kiinnostus kahvila-alaa kohtaan ja mahdollinen ravintola-alan kokemus ovat varmasti hyödyksi. Tärkeintä on kuitenkin halusi tuottaa ihmisten päivään pieniä onnellisia hetkiä herkuttelun ja hyvän palvelun muodossa.

Olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n jäsen. Tutustu ensin alla oleviin tietoihin ja lähetä sen jälkeen hakemuksesi.

Haemme yrittäjiä kohteisiin ympäri Suomen

Haemme yrittäjiä eri puolelle Suomea. Ole rohkeasti yhteydessä, jos Arnolds-yrittäjyys kiinnostaa. Tällä hetkellä haettavana olevat kohteet:

  • Tampere
  • Matkus, Kuopio
  • Helsinki
  • Espoo
  • Turku

Tärkeitä linkkejä:

Mitä on franchising?
Eettiset säännöt
www.franchising.fi

Haluan Arnolds-yrittäjäksi!

Tutustu yrittäjiimme!

Tuomo – Mylly, Raisio ja Hansa, Turku

Tuomo – Mylly, Raisio ja Hansa, Turku

Arnolds-maailma tuli Tuomolle tutuksi jo nuorena miehenä Irmeli-äidin ryhtyessä Länsikeskuksen Euromarketin kahvilayrittäjäksi 1999.

Jyri – Veturi, Kouvola

Jyri – Veturi, Kouvola

Jyri hyppäsi Arnolds-yrittäjän saappaisiin syksyllä 2012. Jyrin kahvila on toiminut Kouvolan Veturissa siitä asti, kun kauppakeskus avasi ovensa.

Raija – Lahti, Torikatu

Raija – Lahti, Torikatu

Raija Sunell aloitti Arnolds-uransa työntekijänä jo 1996 ja rakastui täysin kahvilamaailmaan. Kun mahdollisuus oman kahvilan omistamiseen 90-luvun lopulla aukesi, tarttui hän innoissaan tilaisuuteen.