Combot & Edut

Teki mielesi sitten suolaista tai makeaa ja oli nälkäsi pieni tai suuri, kattaa laaja tuotevalikoimamme nautinnon kaikki ulottuvuudet. Erilaisista Bagelien, salaattien, Toastien, donitsien ja juomien yhdistelmistä löydät sopivaa syötävää joka tilanteeseen.

Vie Arnoldsin tuotteita kotiin, työpaikalle tai vaikkapa juhliin tarjoiltavaksi. Paistamme, täytämme, kuorrutamme ja koristelemme makeat herkkumme kahviloissamme päivittäin. Ne ovat siis taatusti tuoreita, aina.

Ostaessasi isompia määriä makeita tuotteita hyödynnät mukaan ostajan etujamme: osta 5 saat 6 ja osta 9 saat 12. Pakkaamme tuotteet huolellisesti, jotta voit tarjota ystävillesi tai perheellesi täydellisen herkutteluelämyksen missä ja milloin tahansa.

Nappaa herkut mukaasi


Muista jatkuvat makeiden tuotteiden Take away -etumme: osta 5, saat 6 ja osta 9, saat 12.

Suolaisen tuotteen ostajalle juoma & donitsi

Suolaisen tuotteen ostajalle juoma & donitsi

004
Saat valitsemasi Bagelin, Toastin, salaatin tai täytetyn Croissantin oheen normaalin limun, kahvin, teen tai Arnolds-vesipullon ja omavalintaisen donitsin neljällä eurolla. Etu ei koske sesonkidonitseja.

Suolaisen tuotteen ostajalle juoma

Suolaisen tuotteen ostajalle juoma

002
Saat valitsemasi Bagelin, Toastin, salaatin tai täytetyn Croissantin oheen normaalin limun, kahvin, teen tai Arnolds-vesipullon kahdella eurolla.

Osta 12, maksa 9

Osta 12, maksa 9

Täytä laatikko omavalintaisilla makeilla tuotteilla! Saat yhdeksän hinnalla 12 herkkua.

Osta 6, maksa 5

Osta 6, maksa 5

Laatikollinen taatusti tuoreita herkkuja! Viiden makean tuotteen ostajalle kuudes kaupan päälle, aina.