Arnolds-
yrittäjäksi

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju, Arnolds, aloitti toimintansa vuonna 1991. Nykyään Arnoldseja on kolmisenkymmentä ja ketju on tutkitusti vuodesta toiseen maamme tunnetuin. Kahvilamme sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla.

Toimimme sataprosenttisesti franchisingperiaatteella eli jokaista kahvilaa luotsaa itsenäinen yrittäjä. Arnolds on Vuoden Franchisingketju 1999 ja 2011.

Haluan Arnolds-yrittäjäksi!

Jatkuva tuki ja koulutus

Arnolds-yrittäjänä vastaat kaikista kahvilasi liiketoiminnoista, myös alkuinvestoinneista. Vastavuoroisesti saat käyttöösi toimipisteen, herkulliset tuotteet, tunnetun ketjun edut ja tuen menestyksen rakentamiseen sekä koulutuksen kaikkiin työtehtäviin.

Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta yrittäjyydestä, yhteistyökykysi ja asenteesi merkitsevät enemmän. Aito kiinnostus kahvila-alaa kohtaan ja mahdollinen ravintola-alan kokemus ovat varmasti hyödyksi. Tärkeintä on kuitenkin halusi tuottaa ihmisten päivään pieniä onnellisia hetkiä herkuttelun ja hyvän palvelun muodossa.

Olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n jäsen. Tutustu ensin alla oleviin tietoihin ja lähetä sen jälkeen hakemuksesi.

Haemme yrittäjiä kohteisiin ympäri Suomen

Haemme yrittäjiä eri puolelle Suomea. Ole rohkeasti yhteydessä, jos Arnolds-yrittäjyys kiinnostaa. Tällä hetkellä haettavana olevat kohteet:

  • Matkus, Kuoopio
  • Hertsi, Helsinki
  • Lippulaiva, Espoo
  • Malminnova, Helsinki
  • Rinteenkulma, Rovaniemi

Tärkeitä linkkejä:

Mitä on franchising?
Eettiset säännöt
www.franchising.fi

Haluan Arnolds-yrittäjäksi!

Tutustu yrittäjiimme!

Irmeli & Tuomo – Raisio, Mylly

Irmeli & Tuomo – Raisio, Mylly

Irmeli aloitti Arnolds-yrittäjän taipaleensa 1999 Turun Euromarketissa. Hänen nykyinen kahvilansa Raision Mylly avattiin muutamaa vuotta myöhemmin.

Jyri – Veturi, Kouvola

Jyri – Veturi, Kouvola

Jyri hyppäsi Arnolds-yrittäjän saappaisiin syksyllä 2012. Jyrin kahvila on toiminut Kouvolan Veturissa siitä asti, kun kauppakeskus avasi ovensa.

Raija – Lahti, Trio

Raija – Lahti, Trio

Raija Sunell löysi Arnoldsin lehti-ilmoituksella 20 vuotta sitten. 1996 Lahden uuteen kahvilaan haettiin väkeä töihin ja ravintolakoulun työorientoitunut kasvatti sai paikan.