Markkinointiassistentiksi Arnolds-ketjuun!

Haemme innostunutta ja osaavaa markkinointiassistenttia Arnolds-ketjun ketjuohjaukseen. Kyseessä on äitiyslomasijaisuus, työsuhde kestää vähintään 6.8.2016 asti. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Olet keskeisessä osassa Arnoldsin markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtäviäsi ovat muun muassa Arnoldsin markkinoinnin koordinointi, markkinointimateriaalien hallinta, markkinointikalenterin ylläpito ja markkinointiraportointi.

Teet Arnoldsin ulkoista- ja sisäistä viestintää yhteistyössä johdon kanssa. Sinulla on myös päävastuu Arnoldsin verkkosivuston ylläpidosta ja some-kanavista sekä niiden sisällön kehittämisestä. Olet työssäsi yhteydessä Arnolds-yrittäjiin, mainostoimistoomme sekä muihin yhteistyökumppaneihimme.

Olet sujuva tekstintuottaja ja sinulla on kokemusta sisällöntuotannosta erityisesti sähköisiin kanaviin. Hallitset myös englannin kielen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Olet selkeäsanainen, osaat auttaa ja neuvoa muita. Pystyt pitämään langat käsissäsi ja hallitset yksityiskohdat kiireenkin keskellä.

Jos tunnet Arnolds-tuotteet ja sinulla on vilpitöntä innostusta Arnolds-maailmaa kohtaan, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Sannalle (sanna@arnolds.fi).